Coronavirus

Ændringer på baggrund af den aktuelle Covid-19 situation:

Opdateret september 2020

Ingen adgang til lægehuset uden mundbind. 

Vi er igen begyndt at åbne for for de mere almindelige konsultationer (børneundersøgelser, celleskrab, nogle årskontroller, attester). Men vi opfordrer samtidig til, at man ikke bestiller tid til konsultationer, som kan vente lidt endnu.

For at minimere risikoen for spredning af coronavirus, henstiller vi til at pårørende så vidt muligt skal blive udenfor lægehuset, evt i bilen, for at undgå for mange mennesker i venteværelset.

Vi kan aktuelt tilbyde telefonkonsultationer og videokonsultationer, som bookes på vanlig vis ved at ringe ind eller på selvbetjening. 

- Det er stadig ikke muligt at booke tider via e-konsultationsmodulet.

- Alle patienter med akutte symptomer skal kontakte klinikken som hidtil via telefonen. Mød ikke uanmeldt op i klinikken.

- For alle gælder, at hvis man mener sig smittet med coronavirus er det vigtigt ikke at møde op i klinikken. Ring istedet.

- Vi oplever i perioder et stort pres på telefonerne. Hav tålmodighed, eller brug gerne e-konsultation hvis det ikke er akut. 

Når du har en tid i lægehuset:

- Bær mundbind

- Kom så tæt på din tid som muligt

- Sprit hænder når du ankommer, og når du går

- Hvis alle stole i venteværelset er besatte, bedes du vente udenfor

Vanedannende medicin:

Pga af coronavirus situationen skal du i den kommende periode ikke møde op for at få fornyet din vanedannende medicin. Du skal i stedet for ringe til lægehuset, og tale med sygeplejersken om receptfornyelse.

© 2018 Lægerne Ved Dammen,  udviklet med Wix.com